Klaipėda
+370 46 473342
Vilnius
+370 69 165414
0

0.00€

Jūsų pirkinių krepšelis tuščias!

Gėlių pristatymas Vilniuje

Gėlių pristatymas Vilniuje

Užsakyti gėlių Vilniuje per kurjerį visai paprasta. Beveik visi gėlių salonai šią paslaugą siūlo. Sudėtingiau yra pasirinkti geriausią gėlių pristatymo paslaugą vykdančią įmonę. Kaip išsirinkti tokį gėlių saloną, kad gėlės būtų pristatytos laiku, kad užsakymas nepasimestų, gėlės būtų kokybiškos ir, žinoma, nepermokėti?

 Įvedus į paieškų sistemą populiariausius raktinius žodžius "gėlės į namus, "gėlių pristatymas" ar "gėlės internetu" atrasime dešimtis šią paslaugą siūlančių internetinių parduotuvių ar svetainių. Paiešką susiaurinti galima prie šių raktinių žodžių pridėjus "Vilnius" arba "Vilniuje", bet vistiek bus labai didelis pasirinkimas. Taigi, kaip pasirinkti?

 Nemažai internetinių parduotuvių neturi realių salonų, tėra tarpininkai ir už gėlių užsakymus ima mokestį, todėl gėlių kainos išpūstos. Tarpininkai gėlių užsakymus perduoda artimiausiems floristams nuo gėlių pristatymo vietos, bet jiems vis tiek labai sunku  atsilaikyti nuo neigiamų pirkėjų atsiliepimų, nes žmonių lūkesčiai būna sukelti, o realybėje dažniausiai lieka nusivylimas. Tokios internetinės parduotuvės neretai visai išjungia komentarų funkcijas tiek savo svetainėje, tiek socialiniuose tinkluose. Pravartu atsiliepimų paieškoti ne jiems priklausančiose paskyrose ar paieškų sistemose.

 Yra Vilniuje floristų, kurie daug dėmesio internetinėms svetainėms neskiria, bet kuria nuostabias gėlių kompozicijas ar puokštes. Daug darbų galima rasti jų asmeninėse paskyrose, todėl kartais verta į juos kreiptis tiesiai ir sutarti dėl gėlių įteikimo. Tiesa, floristai, kaip ir kiti menininkai gali būti ne visai punktualūs ar tikslūs pirkėjo pageidavimams.

 Socialiniuose tinkluose gausu pristatančių gėles asmenų, save pateikiančių floristais, bet didžioji dauguma jų entuziastingi tik iš karto po floristikos kursų. Vėliau užgęsta, nes darbas iš namų nėra labai naudingas nei pačiam kūrėjui, nei gėlių užsakovui.

 Nuolatiniai gėlių pirkėjai išprusę ir gali suformuluoti užduotis floristams labai lengvai. Jie žino gėlių pavadinimus, turi susiformavę skonį,  pažįsta gėlių savybes ir sezoniškumus. Tokie pirkėjai mėgsta eksperimentuoti, išbandyti vis naujus floristus. Jų rekomendacijų verta paisyti. 

 Atradus savo gėlių saloną Vilniuje, o jeigu dar ir visai netoli gėlių pristatymo vietos, susisiekite su jais telefonu, nepamirškite pasakyti, kad juos kas nors rekomendavo, nes taip apkraunate didesne atsakomybe, ir suformuokite pageidavimus. Tikėtina, kad gėlių pristatymas Vilniuje bus sklandus ir suteiks daug džiaugsmo gėlių gavėjui ir užsakovui.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie privatumo politiką skaitykite čia.