Klaipėda
+370 46 473342
Vilnius
+370 69 165414
0

0.00€

Jūsų pirkinių krepšelis tuščias!

Apie gėles

Sukurta : 13-Jan-2014 Peržiūrų: 5919

Gėlės moterį užvaldo dar vaikystėje. Nekalta spelionė su ramunės žiedais “Myli? Nemyli?” tęsiasi visą moters gyvenimą. Net kukliausia laukinių gėlių puokštė leis jos gavėjai pasijausti vienintelei ir ypatingai. Gėlės supa moteris įvairiais būdais. Juk gėlės įkvepia kūrėjus kurti ypatingus kvepalus. Gal net teko paragauti rožių žiedlapių uogienės. Kiekvienais metais įvairiose pasaulio šalyse vyksta gėlių parodos. Pavyzdžiui, pavasarį Nyderlandai pasipuošia vienu iš šalies simboliu – tulpe, kuri yra laikoma tyros meilės ir harmonijos simboliu. Todėl gėlės – puiki dovana, padedanti prabilti arba patvirtinti savo jausmus. Tačiau progų dovanoti gėles ir jų puokštes yra ne viena ir ne dvi.

Gėlės ir prietarai

Sukurta : 13-Jan-2014 Peržiūrų: 33327

Gėlės patraukia mūsų dėmesį dar vaikystėje. Kiekvienas skaitė, o gal ir žiūrėjo to pačio pavadinimo animacinį filmuką apie raudonąją gėlelę. Jauniausioji pirklio dukrelė uždavė tėtušiui surasti patį gražiausią visame margame pasaulyje žiedą. Po ilgų kelionių pirklys išpildė mažosios prašymą, tačiau už tai vos neprarado savo gyvybės ir pačios mylimiausios dukters. Na, šioje pasakoje neaišku, kokia būtent buvo ta "raudonoji gėlelė", todėl tegu tai būna palikta kiekvieno fantazijai, o štai kodėl princesė iš pasakos “Dvylika mėnesių” užsimanė snieguolių vidury žiemos, turi loginį paaiškinimą. Pasirodo, dėl snieguolėse esančio galantamino pagerėja neuronų veikla, todėl jų buvimas aplinkoje tikrai gerina smegenų veiklą. Tai visai neseniai paskelbė kinų mokslininkai.

Rožių pristatymas

Sukurta : 26-Jan-2014 Peržiūrų: 43757

Trumpas rožių pristatymas pagal veisles. Susipažinę su rožėmis, galėsite lengviau susikalbėti su floristais, rinkdamiesi gėles šventėms.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie privatumo politiką skaitykite čia.