Klaipėda
+370 46 473342
Vilnius
+370 69 165414
0

0.00€

Jūsų pirkinių krepšelis tuščias!

Nuotraukos su gėlių gavėju. Etiška ar nelabai?

Nuotraukos su gėlių gavėju. Etiška ar nelabai?

Užsakydami gėles su pristatymu į namus, pirkėjai artimuosius nori maloniai nustebinti, sukurti jiems atitinkamą nuotaiką, išreikšti pagarbą, dėkingumą ir meilę. Kai kurie gėlių pristatymo į namus paslaugos teikėjai, stengdamiesi įtikti pirkėjams, sukuria neįprastų papildomų paslaugų. Viena tokių - "fotoataskaita" arba "nuotrauka su gėlių gavėju". Tačiau neretai ši paslauga gėlių gavėjams sukelia įtampą ir nepatogumą. Įsivaizduokite, jog esate kur nors savo namuose ar įtemptai dirbate ir atvyksta nepažįstamas žmogus, kuris įteikęs gėles netikėtai pradeda Jus "pyškinti" telefonu. Žinoma, jog tai suerzintų kone kiekvieną, kai jo neatsiklausus, jam atitinkamai nepasiruošus, imama paveiksluoti, todėl dažnai fotografuotis tiesiog atsisakoma. Galbūt gėlių gavėjas kątik pabudo ar guli ligoninėje ir visiškai nepageidauja kažkam pozuoti, o atsisakyti nepatogu, jei sužino, jog tai užsakė mylimasis ar tėveliai. Negana to, paskui tokios nuotraukos (ne visai kokybiškos) atsiranda kažkur internete.

 Suprantantys merginas ir damas žmonės, niekada iš anksto nepranešę neužsakys šios paslaugos.. Turėtų būti užsakyta profesionali fotosesija su gėlėmis ir apie tai iš anksto suderinta su  gėlių gavėju, kad būtų leista jai pasiruošti, o gėlių pristatymas keltų tik pačias geriausias emocijas.

 Jeigu pageidaujate pamatyti gėlių puokštę, kurią perkate, tiesiog paprašykite floristo ir jis mielai ją nuforografuos bei atsiųs jums elektroniniu paštu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie privatumo politiką skaitykite čia.