Klaipėda
+370 46 473342
Vilnius
+370 69 165414
0

0.00€

Jūsų pirkinių krepšelis tuščias!

Naujas gėlių salonas Vilniaus senamiestyje

Nuoširdžiai lauksime Jūsų naujame gėlių salone Vilniuje, kuriame rasite didelį įvairių gėlių pasirinkimą, malonų aptarnavimą, profesionalių floristų konsultacijas ir gėlių kurjerių paslaugas.

Sukursime gėlių puokštes ar kompozicijas nuotakoms, papuošime vietą asmeninėms šventėms, biurą  ar įteiksime gėlių puokštę be progos mūsų kurjerių pagalba.

Floristikos dirbtuvės atsidarė naujai pastatytame name adresu Mindaugo g.1A, visai šalia Vilniaus santuokų rūmų, kur patogus privažiavimas ir parkavimas leis lengvai pasiekti mūsų teikiamas floristines paslaugas ir produktus. Dėl patogios vietos, gėlių pristatymas Vilniuje bus greitas ir sklandus. Pateikus pageidaujamą užsakymą, gėles į namus ar į kitą Jums patogią vietą Vilniuje pristatysime jau per 1-2 valandas nuo suformuoto užsakymo. 

Mums rašykite: info@geliukurjeris.lt

Mums skambinkite: +370 6 91 65 414

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie privatumo politiką skaitykite čia.